Zirvenet format sonrası ana makinaya server Sql 2008 kurulumu

Sorun: Zirvenet ana makina formatlandı ve tekrar ana makina kurulumu yapmak istiyorsanız aşağıdaki yönergeleri takip edip sql express 2008 serveri kurabilirsiniz.

Çözüm: Not. Eğer daha önceden sql 2008 üst versiyonu kurulduysa bunu indirmeyin.  Sql Express 2008 x86 Tam sürüm indirmek için tıklayın

1-İndirmiş olduğumuz sql express 2008 kurulum dosyasını çalıştırın.
2-Yükleme sayfası ingilizce gelecektir. Ve üstteki “New installation  or add features to an existing installation” başlığına tıklayın. Sonraki pencerede aşağıdaki iki kutucuğu “ı accept licence terms”  işaretleyin. Next butonuna tıklayın. Yeni gelen ekranda tüm kutucuklar işaretli gelecektir.
3-Next butonuna tıklayın. Name instance kısmı sqlexpress olarak gelir değiştirmeden devam edin. Ancak şunu da yapabilirsiniz. Ana makine zirvenet klasörü içinde ayar.ini simgesini metin belgesiyle açın ve daha önce kurulu instance ismini buraya yazabilirsiniz. Kurulum başlayıncaya kadar  next butonuna tıklayın.

4-Sql 2008 kurulumu bitti son.Kurulumda yaşayabileceğiniz veri kaybı veya bilgisayarınızın problemler vermesinde mesuliyet kabul etmiyoruz.

not:  Teknik destek almak için ya da Vip danışmanlık hizmet üyemiz olmak için iletişime geçebilirsiniz.

 

administrator

Leave A Comment