Windows 7 Hata iletisi “Bootmgr eksik Yeniden başlat: Ctrl+Alt+Del”

Sorun: Bilgisayarı açtığınız zaman karşınıza şu hata çıkıyorsa ; Windows Hata iletisi “Bootmgr eksik Yeniden başlat: Ctrl+Alt+Del” aşağıdaki windows kurulum diskiyle ya da windows 7 boot flash diskinizle sorunu çözebilirsiniz. Böylece format çekmenize gerek kalmayacaktır.

Çözüm:

Windows’u başlatmayı denediğinizde, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL

Bu hata, önyükleme kesiminin bozuk veya eksik olduğunu gösterir.

Bu hata sorununu gidermek için yöntem 1’den başlayarak aşağıdaki yöntemleri kullanın. Yöntem 1 sorunu gidermezse yöntem 2’ye geçin.

Not: Bu adımları tamamlamak için Windows Vista veya Windows 7 yükleme diskine sahip olmalısınız. Diskiniz yoksa, edinmek için lütfen bilgisayar üreticinize veya Microsoft Destek’e başvurun. Yükleme diskiniz yoksa ve Başlangıç Onarma, bilgisayarınızdaki önceden yüklenmiş bir kurtarma seçeneğiyse yöntem 4’e bakın.

Yöntem 1: Windows kurulum diskinizi kullanarak bilgisayarı Cd ile boot edin. Windows kurulum ekranı geldiğinde aşağıda bilgisayarınızı onarın butonuna tıklayıp onarım sayfasına ulaşın. Açılan onarım sayfasında system repair “Sistem Onarım” butonuna tıklayın. Programlama başlayacak ve işlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Özellikler

Makale No: 2622803 – Son İnceleme: 9 Oca 2017 – Düzeltme: 1

Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate
Not. Teknik Destek almak  ya da Vip danışmanlık Hizmetinden faydalanmak için bizimle iletişime geçiniz.
administrator

Leave A Comment