Kmspico 10.1.18 programını indir

Kmspico İNDİR / DOWNLOAD

Windows Defender Kmspico’yu virüs tehdidi olarak görüyorsa;

Windows 10 ve windows 11 kullanıyorsanız virüs tehdidi olarak algılayacaktır. Kurulum yapılan dizini ve indirdiğiniz kmspico klasörünü virus tehdidi dışında tutmanız gerekiyor. Nasıl yapacaginizi bilmiyorsanız TIKLAYIN

Ya da kullandığınız herhangi bir antivirüs yazılımı varsa; antivirüs programının ayarlar kısmından KMSPico dizinini  “istisna oluştuma” , “tarama dışı bırak” yapmalısınız.

Ancak yeni format çektiniz ve ücretsiz bir antivirüs programı olarak ne yükleyeyim dediniz. Tavsiyem Avast free indirip kurun. Alın size link : TIKLAYIN Ardından MENÜ kısmından abonelik bölümünden ŞİMDİ YÜKSELT tıklayın ve Avast Free altındaki SEÇ butonuna tıklayın. Böylece 1 yıl ücretsiz antivirüs programınız olacak. Yine MENÜ kısmına gelin ve istisnalar başlığı altına kmspico dizinini yapıştırın. Kmspico kurmadan önce dizin yolunu antivirüs programında istisna oluşturmalısınız. Yoksa tehdit olarak görüp siler. Ben size kmspico nun dizinini de paylaşayım.  C:\Program Files\KMSpico*

UYARI / DANGER 🙂

Peki indirmekte olduğunuz KMSPİCO NEDİR?

Kmspico bir illegal aktifleştirme robotu/yazılımıdır. İllegal olarak dememin sebebi Microsoft’un tüm ürünlerini (windows 11/10/7/8 , office 2021/2019/2016/2013/2010 ) ücret ödemeden aktifleştirmesinden dolayıdır.

Çalışma prensibi ise; Kmspico programını açtığınızda kendi serverinden lisans indirip sizin bilgisayarın lisansını değiştirmesiyle aktifleştiriyor. Siz programı kurduğunuzda büyük ihtimalle antivirüs programınız uyarı verip, programın çalışmasını engelliyordur. Bununda sebebinde yatan şey; bilgisayarınıza kurduğunuz bu yazılımın bir casusluk alt yapısına kapı aralamasındandır.  Diyelim ki antivirüs programını devredışı bıraktınız ya da antivirüs programına bu yazılımı virüs tehdidi olarak algılamasını engellediniz; paranoyaklık olsun diye söylemiyorum; bilgisayarınızı yarın bir gün ele geçirebilecek izinleri de vermiş olacaksınız. Ki bu aralar dosya ve belgeleri crypto edip ücret karşılığında dosyaların ve belgelerin crypto larını çözme kurnazlığını yapanlar da bir şekilde bilgisayarınıza kurduğunuz(bilememezlikten) programlardan kaynaklanıyor .

Tavsiyem şu : Kmspico’yu kurduktan sonra bilgisayarınızdan kaldırın. Ve antivirüs programlarını mümkünse lisanslı:) olsun çünkü kırık ya da ücretsiz antivirüsler bilgisayarınızı korumaz sadece şekil yapar. Kırık antivirüs programları virüs güncellemelerini asıl serverlerden yapmaz, kimin olduğu belirsiz serverlerden virüs güncellemelerini indirir. Yarın bir gün virüs belgelerinizi dosyalarınıza zarar verdiğinde; kırık mırık ücretsiz antivirüs programım vardı diyerek üzülmeyin.

Önemli not. İş bilgisayarınıza ya da server bilgisayarınıza kurmanızı tavsiye etmiyorum.

Önemli not. İndirip kurmanız halinde yaşayabileceğiniz tüm olumsuzluklardan tarafım sorumlu tutulamaz.


administrator

Leave A Comment