Eba dersteyken ses ve görüntü problemleri destek

Ücrete tabi uzak masaüstü bağlantısı kurarak destek vermekteyiz. Talebinizi sol alt köşedeki CANLI DESTEK butonu ile talep edebilirsiniz.
Ödeme dekontu gönderildikten sonra bilgisayarınıza bağlanıyoruz.
Destek talebi sadece öğrenci velilerinden kabul edilmektedir.

Sorun:
Eba gov tr ders dinlerken görüntü,ses ve mikrofondan ses gitmemesi gibi problemler yaşıyorsanız aşağıdaki önerilerimi deneyin ya da uzak masaüstü destek ile bilgisayarınıza bağlanarak gerekli ayarları yapmamız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ancak destek ücretlidir ve veliler ile görüşülerek işlem yapılmaktadır.

Problemler ve olası Çözümler:

Canlı Ders Uygulaması indirip kurulumu yapınız.

-Önerdiğim tarayıcı Google Chrome, Mozilla Firefox ya da microsoft Edge .
bunlardan herhangi birinden hata alırsanız diğerinden derse katılmayı deneyin.

–Windows 7/8/10  kullanıcısı iseniz;  Windows Update açarak tüm güncellemeleri yüklemelisiniz. Güncellemeleri yüklerken hata aldığınızda şu bağlantıdan programı indirip çalıştırın ve tekrar güncellemeleri kontrol edin. Çıkan tüm güncellemeleri yükleyin. Aşağıda 2 tane windows parçacık programını paylaşacağım. İndirip kurun.
“”Windows Update Fix Programını indirmek için TIKLAYIN
“”Canlı Derse Katıl tıklarken sistem hatalarını çözebilecek  Programı indirmek için TIKLAYIN 

–Çaldığınız herhangi müzik sesi geliyor ama  derste karşı tarafın  sesi gelmiyorsa; eba derste açılan uygulamada ses aç butonuna tıklayın.


–Görüntünüz karşı tarafa gitmiyorsa; kameranızın çalışıp çalışmadığını bir kamera uygulaması(windows 10 da kamera uygulamasını açın ya da skype uygulaması var ise kamera test kısmından) ile test ederek teyit edin.Harici kameranız görüntü vermiyorsa kameranızı başka bilgisayarda test edin ya da kamera sürücüsünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar sürücüyü(driveri) kurun.


–Ses geliyor ama sizin sesiniz gitmiyorsa; Mikrofonunuz arızalı olabilir başka bilgisayarda test edin. Başka bilgisayarda çalışıyorsa bilgisayarınızda ses sürücüsünü(driver) kaldırıp, bilgisayar yeniden başlatın ve tekrar kurun. Olmuyorsa mikrofonu doğru yere(masaüstü bilgisayarlarda arka tarafta yeşil soket) takmalısınız.

-Bluestacks programından ebaya bağlandığınızda ses gidip geliyorsa, tavsiyem Google Chrome ile canlı derse katılınız. 

 

administrator

Leave A Comment