Windows 7’de Zirvenet yazılım Defter Beyan Sistemini çalıştırmak için yapılması gereken ayarlar

Windows 7’de Zirvenet yazılım Defter Beyan Sistemini çalıştırmak için yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Merhabalar; 2019 yılından itibaren Mali Müşavirlerimiz defter beyan sistemini daha çok kullanma gereksinimi duyacaklar. Bu sebeple yazılım firmaları bu konuda daha çok çalışıyor ama yine de insan yapımı bu yazılımlarda her yeni yenilik sorunları beraberinde getiriyor.

Windows 7’de Zirve yazılım defter beyan sistemi çok farklı hatalar vermektedir. Ancak çoğu sorunu çözmek için genellikle Bilgisayara format çekip Windows 10 kurulması söylenmektedir. Aslında Windows 10 güncel olması sebebiyle kullanılmasını önermekle birlikte * format ile ayarlarımızın silinip tekrar yüklenmesi bizi tedirgin etmektedir. Bu sebeple size önerim eğer Bilgisayarlarınıza Windows 10 kurmak işinizi aksatmayacaksa bunu yapın, ancak ana bilgisayarınızda bir çok e defter uygulaması , e imza uygulaması ve terminal makina bağlantı ayarları bulunduğundan Format çekip Windows 10 kurmayabilirsiniz.

Windows 7 de bilgisayarlarınızın Windows Update (Güncelleştirme) programını çalıştırıp Tüm Windows 7 güncellemelerini yüklemelisiniz.

Windows Update (Güncelleştırme) nasıl yapıldığını öğrenmek için TIKLAYIN 

 

Not: Ana makinaya Windows 7 kurmak için öncelikle zirvenet yedeğinizi alıp harici bir hardisk veya flash diske yedekleyin.

Bu adımları yapmak için beni arayabilirsiniz. Ücretli masaüstü desteği verebilmekteyim.




administrator

Leave A Comment