Akis indir 32bit ve 64bit

1-) Akis 32 bit ve 64 bit

  • Windows Akis 6.5 – 32 bit indir
  • Windows Akis 6.5 – 64 bit indir
  • Windows Akis 2.7 – 32bit İNDİR
  • Windows Akis 2.7 – 64 bit İNDİR
  • Mac OS Akis 1.8 – 64 bit indir

Java yükledikten sonra Mali mühürü bilgisayara takmadan önce aşağıdaki bilgisayarınızın desteklediği sürümü yüklemelisiniz. Yüklediğinizde masaüstüne Akis yöneticisi kısayolu gelir. Mühürü takın ve sonra akis yöneticisinden akıllı kartınızdaki sertifikaların geldiğinden emin olun. Bundan sonra googleden kamu sm online portalına girin ve e-devlet girişi yapın. Ve pin oluşturma adımlarını tamamlayın. Mühür kullanıma hazır.

Yine de desteğe ihtiyacınız mı var? Uzak Masaüstü bağlantısı ile sorunları çözüyoruz.

2-) Java 32 bit ve 64 bit

Bilgisayarınıza Java yüklemek zorundasınız. Ancak Java güncellemeleri diğer uygulamaların çalışmasında Uyap şablon editörü, Uyap Avukat portal, PTT Kep, E-tebligat(UETS) gibi platformlarda sorun yarattığını tecrübe ediyoruz. Bu nedenle bizden ya da bir başka BT uzmanından destek almanızı şiddetle önermekteyiz. 
Mac OS ve Windows 11/10/8/7 işletim sistemleri için genellikle 32 bit ve 64 bit fark etmiyor ancak bazı bilgisayarlarda işletim sistemi mimarisi nedeniyle Java’nın 32 bit sürümünü yüklemenizi gerektirebiliyor.
Standart olarak çoğu bilgisayar aşağıda paylaştığımız güncel Java ile sorunsuz çalıştığı için, Java’ya ekstra ayar yapmanıza gerek duymadan işletim sisteminiz (Windows 11/10/8/7/XP veya Mac OS) için güncel Java’yı kurabilirsiniz.

administrator

Leave A Comment