BTRANS’a XML YÜKLEME

  • Gib
GİB BTRANS portalına xml format veri nasıl gönderme

Peki yüklemeniz gereken XML formatı nasıl açılır, düzenlenir ve yüklenir?

GİB Btrans sistemine yüklemeniz gereken XML dosyalarını düzenlemek için kiralık ve satışa konu olan ilanlarınızı geliştirdiğimiz portaldan, her ilanınıza ait bilgileri formda ayrı ayrı doldurarak XML formatı olarak oluşturduktan sonra kolaylıkla indirebilir ve BTRANS sistemine kullanıcı adı ve şifreniz ile rahatlıkla yükleyebilirsiniz. İlanlarınızı portalımıza girmek üzere form doldurma aşamasında ve sonrasında BTRANS’a XML veri yükleme aşamalarında size gereken eğitimi vereceğimizi belirtmek isteriz.

Btrans’a XML yükleme kimler için zorunlu?

Bir internet siteniz var ve ilana verdiğiniz gayrimenkul satışı ve kiralamaya verdiğiniz konut ile yine ilana verdiğiniz motorlu araç satışını BTRANS sistemine; her ay sonu 23:59’a kadar XML formatında yükleme zorunluluğunuz var.

PORTALIMIZ ÜZERİNDEN BTRANS’a XML YÜKLEMEYİ BASİTLEŞTİRDİK!

https://portal.btransaktarim.com/y/10 üzerinden girerek üye olmalısınız.

Emlak sektörü için 1 yıllık üyelik bedeli (KDV dahil) 2500tl’dir. Üyelik bedelini panelden kredi kartınız ile güvenle ve kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Ödeme sonrası otomatik olarak üyeliğinize 5 kontör tanımlanır. Böylece panelinizden dönemler alanından 5 adet ilanınız için uygun formatta XML oluşturarak https://btrans.gib.gov.tr/sidebtrans/loginbtrans.html adresinden size verilen kullanıcı adı şifre ile girerek dosyanızı yükleyebilirsiniz.

5 ilandan sonraki ilanlarınız için, panelinizden kontör paketlerinden dilediğinizi kredi kartınız ile online satın alabilirsiniz.

Verilerin portala girilmesi ve xml olarak gönderilmesi aşamalarında yalnız değilsiniz. Satın alma sonrası eğitim amaçlı size destek vermek üzere teknik ekibimizden telefon ve uzak masaüstü desteği talep edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

administrator

Leave A Comment