JTS – Jet Teknik Servis hakkında

Kimiz neredeyiz

Ben yazılım ve donanım konularında deneyimli İBRAHİM ÇELİK
Adana’da 2008 yılından beri aktif  olarak hizmet vermekteyim. Yazılım ve donanım konularında deneyimli olup birçok firmanın danışmanlığını yapmaktayım.

E FATURA, E DEFTER, E ARŞİV BAŞVURU VE GİRİŞ AYARLAMALARI

E Fatura, E Defter, E Arşiv, E Serbest Meslek Makbuz başvurularını yaparken ya da E Fatura, E Defter, E Arşiv, E Serbest Meslek Makbuz portallarına girerken bilgisayar ayarlarından kaynaklanan sıkıntıları çözüyoruz. Dilediğiniz Başvurunuzu yapar ya da dilediğiniz portala sıkıntısız girebilirsiniz. 

UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTI DESTEĞİ

Bilgisayarınızda bir dizi ayar yapmamız gerektiğinde, yerinde hizmet vermek için zaman kaybetmeye gerek yok. Ayarlamaları Uzak masaüstü uygulamaları vasıtasıyla bilgisayarınıza bağlanarak çözebiliyoruz. E tabi bunun için bilgisayarınızın çalışıyor ve internetinizin aktif olmalı 🙂

YILLIK LİSANSLI ANTİVİRÜS üyeliği

Kimi firmalar bakım anlaşması yapmak yerine sadece lisanslı antivirüs programı anlaşması yapmayı uygun görmektedir. Bu konuda desteğimiz şu şekilde oluyor. Kaç bilgisayarınız var ise; Lisansları yüklüyoruz. Dileğiniz zaman bilgisayarınızın taramasını bize yaptırabiliyorsunuz. Lisans süresini biz takip edip, süre dolmadan size haberdar ediyoruz.

Vip Danışmanlık Hizmeti TEKNİK DESTEK VE BAKIM ANLAŞMASI

Bilgisayarınızda yazılım, donanım ya da ağ bağlantısı problemi yaşadığınızda vip danışmanlık anlaşması yaptığınız için en hızlı desteği alırsınız. Vip Danışmanınız sisteminizi çok iyi tanıdığı için problemlerin çözümünde kısa sürede  çözüme kavuşturacaktır. Diğer taraftan periyodik sistem bakımı ve antivirüs kontrolü sayesinde oluşabilecek problemlerinde önüne geçilecektir. Sonuç olarak işinizde zaman ve performans kaybı en aza inecektir. Ancak bu hizmeti yerelde yani sadece Adana’da sunmaktayız. 

 

administrator

Leave A Comment